Hedera Helix Farm este castigatorul premiului oferit de WinSoft Suport

castigator_tombola_winsoftsuportWinSoft Suport a organizat Tombola clientilor fideli, in cadrul careia au participat farmaciile ce au colaborat pentru un abonament de mentenanta de 6 sau 12 luni.
Premiul in valoare de 3000 de lei a constat intr-un laptop Lenovo 12.6’’ V310, Win 10 Pro a fost castigat, prin tragere la sorti, de lantul de farmacii Hedera Helix Farm, partenerul nostru de 12 ani.
Ii felicitam si le multumim de participare.

O colaborare de 12 ani ce a raspuns cu profesionalism si calitate cerintelor noastre. Apreciem sustinerea si implicarea oferite in utilizarea licentei PharmaOriginal, a modulelor SQL si a platformei online. Folosim programele in fiecare zi si sunt cu siguranta cele mai bune unelte de economisire a timpului si a costurilor. Suntem onorati sa fim selectati castigatorii premiului de 3000 lei, in urma tombolei organizate de compania Winsoft Suport, pentru clientii fideli. Acest premiu nu face decat sa aduca inca un plus colaborarii noastre. Recomandam echipa Winsoft Suport si aplicatiile oferite!” Hedera Helix Farm (Mot Lenuta).