PharmaShop24 si WinSoft Suport ofera farmaciilor posibilitatea de a vinde produse la orice ora si in orice zi

Pentru a face serviciul farmaceutic cat mai facil, adaptat ritmului alert al clientilor, WinSoft Suport ofera vendomatele farmaceutice PharmaShop24. “Micile farmacii” vin in ajutorul clientului cu o gama larga de produse parafarmaceutice, dispozitive medicale, produse de igiena, alimentatie pentru copii, dezinfectante, pansamente, cosmetice, prezervative si multe altele.

Principalele avantaje, atat pentru detinatorii farmaciilor cat si pentru clienti lor sunt: proximitatea si confortul, cresterea vanzarilor, discretia pentru alegerea produselor, imbunatatirea imaginii de business, disponibilitatea lor la orice ora si in orice zi si evitarea cozilor din farmacii.

Acest fenomen este in continuă crestere si este puternic condiționat de lipsa timpului liber si a costului fortei de munca. Vendomatele reusesc sa ofere solutii rapide in orice moment, cu un efort minim. In plus, suntem din ce in ce mai obisnuiti cu dispozitivele automate si sistemele computerizate, asa ca suntem gata sa acceptam vanzatorii automati plasati tot mai frecvent in locuri accesibile (birouri, companii, magazine de orice fel, zone publice etc.)

Vendomatele pot detine pana la 100 linii de vanzare cu inaltimi si latimi diferite, astfel dimensiunea produselor va fi mereu potrivita si pot fi plasate atat in vitrina farmaciei, cat si separat de acestea, in statiile de autobuz sau in punctele cheie.
Afla mai multe: PharmaShop24

Cum functioneaza vendomatele farmaceutice? Acest video va arata structura si modul de utilizare al vendomatelor PharmaShop.