WinSoft Suport va fi prezent la evenimentul „Siguranta pacientului prin Siguranta Medicamentului – un an pana la operationalizare”

OSMR EVENT stire
 
Organizatia de Serializare a Medicamentelor din Romania impreuna cu WinSoft Suport va invita la Palatul Parlamentului, in data de 9 februarie 2018 pentru lansarea publica a implementarii Sistemului European de Verificare a Medicamentelor la nivel national. Evenimentul marcheaza un an pana la data precizata de legislatia europeana specifica pentru operationalizarea Sistemului.

Printre vorbitori se numara: reprezentanti ai OSMR, Arvato Systems, Administratiei Prezidentiale, Ministerului Sănatatii si Ministerului Afacerilor Externe, Comisiei Europene, Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, Casei Națtonale de Asigurari de Sanatate, dar si reprezentanti ai Organizatiei Europene de Verificare a Medicamentelor si GS1 Global.

Avand in vedere importanta proiectului pentru protectia pacienților europeni impotriva contrafacerilor de medicamente si implicit pentru toti actorii implicati, la eveniment sunt asteptati sa participe reprezentantii industriei farmaceutice, ai autoritatilor de la nivel national si european dar si reprezentantii companiilor producatoare de software dedicat acestei industrii.

Evenimentul se adreseaza in egala masura producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, farmaciilor publice si de spital, asociatiilor de pacienti si reprezentantilor mass media.